Algemene Voorwaarden

Voor de lessen

 

- Honden moeten de entingen hebben gehad die voor de leeftijd gelden en tijdig zijn herhaald. U wordt verzocht het enting-bewijs aan te tonen bij inschrijving.

 

- Honden hebben een niet slippende halsband of harnas met een lijn van ca. 1.20 meter. Andere materialen (zoals halti's, slipkettingen, gentle leaders, half checks etc.) zijn niet toegestaan,

 

- Kinderen zijn welkom tijdens de lessen. Voor kinderen jonger dan 10 jaar is het niet toegestaan om met de hond te werken. Voor kinderen tussen de 10 en de 16 jaar oud is, het werken met de hond, ter beoordeling van de instructeur.

 

- Het groepslessen pakket bestaat uit 10 lessen van 60 minuten, 8 lessen van 60 minuten of 5 lessen van 45 minuten. U schrijft zich in voor een cursus, niet voor losse lessen, dit houdt in dat gemiste lessen niet kunnen worden ingehaald. Overleg met de instructeur mocht u overhoop een les moeten missen, iedere eerste dinsdag en laatste vrijdag van de maand zijn er inhaallessen waar u zich voor kunt aanmelden. 

 

- Het privé lessen pakket bestaat uit 6 lessen van ca. 45 minuten.

 

- De inhoud van de privé lessen wordt tijdens het kennismaking gesprek besproken en vastgelegd.

 

- Gemiste privé lessen mogen worden ingehaald mits deze minimaal 24 uur van tevoren worden afgemeld.

 

- Indien er door ziekte of overmacht van de instructeur de les(sen) uitvallen , wordt er in overleg met de cursist(en) een nieuwe datum ingepland . Deze inhaallessen zijn zonder extra kosten voor de cursist(en).

 

- Deelnemen aan de cursussen of privélessen in geheel op eigen risico van de cursist(en).

​Wij raden iedereen aan om een WA verzekering af te sluiten waarbij uw hond is meeverzekerd. 

- Alle instructeurs en gedragstherapeuten werkzaam bij Quiebus Hondenschool Almere  zijn aangesloten bij Kynologisch Centrum Quiebus en dus geschoold en regelmatig bijgeschoold. Alle adviezen gegeven aan cursisten m.b.t. de hond zijn gebaseerd op de uitgebreide en deskundige ervaringen van de instructeurs en gedragstherapeuten. Deze advisering leidt niet tot aansprakelijkheid van Quiebus Hondenschool Almere voor eventuele ongewenste gevolgen van de toepassingen van de adviezen.

- Voor alle cursussen geld dat er een minimale aanwezigheid moet zijn van 80% om deel te mogen nemen aan de examens.  Daarnaast geld bij de Puppycursus en de Groene Hond cursus dat de theorie les een verplicht onderdeel is van de cursus. Bent u niet in de gelegenheid om naar de theorie les te komen, overleg dan met de instructeur wanneer u deze kunt inhalen. 

 

Algemeen

 

- Parkeren graag op de parkeerplaats (dus niet op het terrein).

 

- Graag het hek achter u sluiten i.v.m. de veiligheid van de dieren op het terrein.

- Lessen worden met slecht weer binnen gegeven in een paardenbak.

 

- Honden op het terrein graag aan de lijn.

 

- Mocht uw hond zijn behoefde op het terrein doen, dan graag opruimen. Bij de voordeur staat een prullenbak waar u, uw zakje in kan deponeren.

 

- De Kinderboerderij is gesloten. Het betreden van de weides en het lopen langs de verblijven waar de dieren staan is niet toegestaan.

- Roken op het terrein is niet toegestaan, met uitzondering van de voor daar aangewezen plek (bij de ingang van de Kinderboerderij, naast het hek).

Contact opnemen

06 48488670 (Romy - lessen)

06 11168057   (Doris - lessen)

06 24673306  (Sara - administratie)

Gegevens:

Quiebus Hondenschool Almere

(Kinderboerderij De Stek)

Rie Mastenbroeksportpark 8

KvK nr: 64935280

©2019 by Quiebus Hondenschool Almere. Proudly created with Wix.com