Zoeken

Willeke Drevijn, onze nieuwe stagiaire .

Ik ben Willeke Drevijn en vanaf 25 februari 2020 start ik met mijn stage bij Quiebus Hondenschool Almere.

Ik volg bij Aeres trainingscentrum in Barneveld de opleiding tot gevorderd kynologisch instructeurIk woon in Hilversum met mijn gezin, hond Kenji (een heerlijke koningspoedel), grumpy poes Lotje en twee (te luidruchtige) grasparkieten.

In het dagelijks leven werk ik als accountmanager bij Woonzorg Nederland waar ik verantwoordelijk ben voor het zorgvastgoed in de provincie Utrecht en Amsterdam. Werk dat ik met veel plezier doe.

Kenji is nu bijna drie en ik heb met hem allerlei gehoorzaamheidscursussen doorlopen. Gaande weg kreeg ik steeds verschillende adviezen en methodes aangereikt. Op een gegeven moment had ik er behoefte aan mij zelf te verdiepen in trainingsmethoden en meer te weten over het gedrag van honden. Hiernaast vind ik het heerlijk om met dieren bezig te zijn.

Ik ben toen gestart met de opleiding bij het Aeres College en de Quiebus methodiek spreekt mij erg aan. Ik heb er dan ook erg veel zin in om mijn kennis te delen en verder uit te breiden tijdens mijn stage de komende periode in Almere.


Groetjes,

Willeke

46 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven