Zoeken

Wij stellen voor Tanja Gallas

Graag stellen wij Tanja Gallas aan jullie voor.

Tanja loopt momenteel nog stage bij ons voor haar diploma Gevorderd Kynologisch Instructeur. Binnenkort is Tanja klaar en hebben wij gevraagd of ze Team Quiebus Almere wil komen versterken. Wij hebben geluk, Tanja heeft "ja" gezegd!

Tanja zal midden juli starten op de zondagen.

Hieronder stelt Tanja zichzelf voor:


Ik ben Tanja. In januari ben ik begonnen aan mijn stage voor gevorderd kynologisch instructeur bij Quiebus Hondenschool Almere en ben ik hier meestal twee keer per week te vinden. Hiernaast volg ik ook de opleiding tot kynologisch gedragstherapeut.


Ik woon in Wageningen samen met mijn man, onze drie dochters, onze kat Milo, schildpad Blister en mijn grote vriend Nakai, een Indian Dog van 4 jr.


Ongeveer 20 jaar geleden heb ik de opleiding MBO Dierenverzorging gevolgd. Na mijn studie kwam ik per toeval in de ICT terecht. Hierin heb ik me ruim 15 jaar vermaakt maar miste toch wel enige genoeg doening in mijn werk. In 2018 heb ik dan ook besloten terug de schoolbanken in te gaan om mijn hart te volgen, terug te keren naar mijn roots en dat wat mijn passie is: Honden.


Inmiddels ben ik naast mijn studie en stage  ook mijn eigen hondenschool gestart in Wageningen, KynoPaws, waar net als bij Quiebus Hondenschool Almere volgens de Quiebus methodiek les wordt gegeven.

Dit betekend niet dat ik na mijn stage niet meer in Almere te vinden ben, in tegendeel. De planning is dat ik me bij dit leuke en gezellige team ga aansluiten.

En ik hoop jullie dan ook snel te zien tijdens een van de lessen.

171 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven