Zoeken

Wij stellen voor Doris Mönnich

Wie al klant bij ons op de hondenschool is zal Doris vast al hebben gezien, of misschien zelfs wel les van hebben gehad.

Doris is onze vaste instructeur van de dinsdag avond, maar ook op de vrijdag en op de

zondag is zij regelmatig aanwezig. Haar trouwe viervoeters Boef en Lana vergezellen Doris regelmatig naar de hondenschool en helpen bij het begeleiden van honden met angst.


Sinds januari 2021 is Doris niet alleen instructeur maar ook de locatie manager bij Quiebus Almere. Dit betekend dat zij het eerste aanspreekpunt is voor zowel klanten als onze medewerkers en stagiaires.

Maar buiten Kynologisch instructeur en haar leidinggevende skills heeft Doris nog andere talenten!

Zo is Doris fotograaf en heeft ze ons afgelopen jaar al een aantal keren mogen verblijden met haar thematische photoshoots. Wil je ook een keer met je hond op de foto? Kijk dan op onze website onder cursus aanbod.

Maar dit is niet alles, Doris is in het verleden wereldkampioen Western paardrijden geweest! Én heeft ze sinds kort ook haar eigen hondenschool in Bussum, DM Dogservices ( https://www.dmdogservices.nl ).
Als je Doris op de hondenschool ziet, schroom dan niet om al je vragen bij haar neer te leggen. Doris is ook op de maandag van 19:00 - 21:00 telefonisch bereikbaar via ons algemene nummer 06-24673306 en via de mail op Doris@quiebushondenschoolalmere.nl .106 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven