Zoeken

Onze stagiaire stelt zich voor.

Mijn naam is Charlotte van Diepeningen, natuurgeneeskundig therapeute en werk al heel wat jaren in mijn eigen praktijk- www.stresslesstherapie.nl in Laren .

Naast mijn werk vind ik het heerlijk om met mijn 2 viervoeters bezig te zijn.


Al enige tijd beschik ik over het diploma “Asiel- Pension- en Kennelhoudster”. Tevens heb ik verschillende cursussen gevolgd voor honden.

Ondertussen ben ik nu gestart met de opleiding gedragstherapie bij honden. Bij deze opleiding is er ook het onderdeel lesgeven waar je een stageplek voor moet zien te vinden. Gelukkig ontmoete ik Saar en er was plek voor mij bij Quiebus Hondenschool Almere. Ondertussen ben ik al enige maanden bij de Quiebus Hondenschool Almere te vinden en heb het erg naar mijn zin!


Charlotte van Diepeningen

Wellicht ontmoet ik u binnenkort ook bij deze gezellige hondenschool.

Met vriendelijke groet,

Charlotte van Diepeningen

107 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven