Zoeken

Lockdown.

Onze fantastische start van 2020 lijkt vandaag een eeuwigheid geleden. Ik heb het gevoel dat we al maanden "zit. af, blijf" moeten doen en het commando"vrij" lang op zich laat wachten. Ik ben mij heel erg bewust dat met mij nog vele andere zelfstandige ondernemers maar dat feit maakt het natuurlijk niet makkelijker.


Ik krijg veel vragen over hoe nu verder? Wanneer starten de cursussen weer? Hoe moet ik mijn pup nu goed socialiseren? Kunnen we thuis verder trainen?

Helaas kan ik niet op alle vragen een bevredigend antwoord geven.


M.b.t. wanneer wij weer mogen starten met groepslessen geven is nog geen

duidelijkheid, groepslessen zijn in ieder

geval tot na de meivakantie niet toegestaan.

Ik heb de vraag bij de Gemeente Almere neergelegd of privé lessen wel gegeven mogen worden gezien dit in andere gemeenten en bedrijfstakken wel toegestaan is (denk aan personal trainers etc.). Deze week zal ik daar antwoord op krijgen.

In de tussentijd proberen wij onze lopende cursisten zo goed mogelijk door deze situatie heen te helpen. Wij hebben een aantal filmpjes opgenomen met spelletjes voor in huis en met leuke oefeningen voor binnen en buiten. De respons en de foto's en video's die wij van jullie terug krijgen zijn FANTASTISCH! Onze complimenten.M.b.t. thuis trainen, natuurlijk kun je doorgaan met de oefeningen die jullie in de lessen al hebben gedaan. Mocht je ergens op vast lopen aarzel dan niet, maak er een filmpje van en stuur het via Whatsapp naar ons op, wij zullen er dan naar kijken en je tips geven.

Quiebus Almere zal geen online groeps gehoorzaamheidslessen gaan geven. De reden hiervoor is simpelweg dat we jullie en jullie honden dan te kort doen. Op een scherm naar 6 honden en 6 eigenaren kijken, uitleggen, bijsturen, etc. is niet haalbaar, wij willen graag de kwaliteit van onze lessen waarborgen en handhaven.


Tenslotte wil ik jullie graag nog mee geven om drukke honden velden etc. te mijden. Wat je wel kan doen is met een andere hondeneigenaar op een rustige losloop plek afspreken, zelf minimaal 1,50 meter afstand van elkaar houden en op deze manier de honden sociaal contact te laten opdoen.


Wij hopen dat jullie allemaal gezond deze lastige en rare tijd doorkomen.Zodra er meer informatie is over de toekomst zullen wij jullie direct op de hoogte stellen en aarzel niet contact met ons op te nemen als er vragen zijn.


Groetjes,Romy, Doris en Sara

99 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven