Zoeken

Instructeur Romy Burgering - 2019 in vogelvlucht


Mijn naam is Romy Burgering.

Naast mijn baan als Paraveterinair bij Dierenkliniek Amstelveen ben ik in 2018 gestart met mijn eigen bedrijf: Hondentraining bij Romy.

Hondentraining bij Romy richt zich op privélessen en speurlessen in Amstelveen en omstreken.


In 2018 was ik afgestudeerd Kynologisch Instructeur en liep stage bij Quiebus Hondenschool Almere voor mijn diploma tot Gevorderd Kynologisch Instructeur, dit alles op een laag pitje vanwege mijn drukke baan als Paraveterinair.

Tot de dag dat Sara vertelde dat zij ging verhuizen naar Drenthe... Ineens ging alles heel snel.


Doris, (die toen zwanger was) en ik zouden op korte termijn ons Gevorderde examen gaan doen zodat Quiebus Hondenschool Almere kon blijven bestaan als Sara in Drenthe zat.

In februari 2019 was het zover, wij gingen examen doen! Oh, wat vonden wij het spannend! Uiteindelijk hebben we ons zorgen gemaakt om niets, zowel Doris als ik hebben ons examen gehaald en zijn wij afgestudeerd Gevorderd Instructeur.

Per April 2019 werden Doris en ik door Sara officieel welkom geheten als instructeur op Quiebus Hondenschool Almere, en kon de hondenschool op volle toeren gaan draaien.


Tot en met Juni heeft Doris keihard haar best gedaan om zoveel mogelijk lessen te blijven geven, maar toen kwam echt de dag dat zij kon gaan genieten van haar welverdiende zwangerschapsverlof. Daarna stopte Sara in Juli 2019 ook met lesgeven i.v.m. haar verhuizing naar Drenthe, en was ik nog de enige vaste instructeur op de hondenschool.

Samen met onze top stagiaires, hebben we allemaal een extra stapje (of twee...of drie) moeten bij zetten om te zorgen dat de lessen gewoon door konden gaan.

Inmiddels is Doris, na de geboorte van haar zoontje Boas, al weer een paar maanden terug als instructeur, en kan de hondenschool vanaf nu weer op volle kracht gaan draaien.

Ik kijk tevreden en dankbaar terug op 2019 en met nog meer goede ideeën en plannen, kijk ik uit naar 2020.

Bedankt voor jullie vertrouwen (in ons allemaal) en hopelijk zien wij jullie in 2020 (terug) op Quiebus Hondenschool Almere of bij Hondentraining bij Romy.


Groetjes, Romy Burgering

209 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven