Zoeken

Druk, druk, druk!

De afgelopen maand is op zijn zachts gezegd, druk.


Zo is onze lieve instructeur Doris, eindelijk, met zwangerschapsverlof. Even dachten wij allemaal dat ze zou doorwerken tot aan het moment suprême. Hoe fantastisch is het dat wij instructeurs hebben die zo gedreven zijn en zo veel passie hebben voor dit vak dat je ze bijna moet dwingen om thuis te blijven!


Instructeur Sara gaat binnenkort verhuizen naar het oosten van het land. Dit betekend dat we haar een stuk minder op de hondenschool zullen zien. Sara blijft het administratieve gedeelte van de hondenschool doen en zal af en toe haar neus laten zien.


Stagiaire Denise heeft haar examen datum binnen, spannend!

Ook van haar zullen wij dan binnenkort afscheid moeten nemen.


En dan hebben we onze 1000 poot Romy, die al deze veranderingen met haar welbekende kalmte en professionaliteit doorloopt. Kanjer!


Naast de veranderingen qua bezetting hebben we ook wat veranderingen binnen het cursus aanbod:

- De Puppen Club, gericht op socialisatie van puppen en eventueel te gebruiken als overbrugging tot er een nieuwe Puppy Cursus start.

- Cursus Wandelen Zonder Trekken, voor alle hondjes die het moeilijk vinden om aan een slappe lijn mee te lopen en eigenaren die het heel prettig zouden vinden als ze dat wel zouden doen.

Ook komen onze speurlessen komende maand weer terug en zijn wij bezig met het ontwikkelen van een pakket waarbij wij onze klanten kunnen helpen bij de aanschaf van een nieuwe hond.


En als dat nog niet genoeg was waren wij op 23 juni aanwezig op het Zomerfeest van Kinderboerderij De Stek. Wij hadden een leuke FUN demo voorbereid, helaas was het zo ontzettend warm dat het onverantwoord zou zijn om deze te geven. In plaats daarvan hebben we verschillende onderdelen kort gedemonstreerd. Het was een warme maar zeer gezellige dag!61 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven