Zoeken

De stagiaires van 2021

Hallo ik ben Lisanne Bos Brans!


29 jaar, kok, en ik doe de opleiding tot Gevorderd Kynologisch Instructeur bij Aeres. Vanaf eind Januari ben ik met veel zin begonnen met mijn stage bij Quiebus Almere.

Ondertussen ga ik ook verder met de opleiding tot Kynologisch Gedragstherapeut.


Ik woon in Hilversum samen met mijn vrouw, onze golden retriever Chef en last but not least onze drie poezebeesten Salto, Nala en Lady.

Ik ben altijd omsingelt geweest door dieren, waaronder honden en katten en ik ben meerdere keren gevraagd of ik nou een honden of een katten mens ben ,maar ik ben het allebei!

Ergens wilde ik altijd al met dieren werken maar ik wist nooit zo goed wat.

Toen we verhuisde naar Hilversum kregen we de ruimte om voor het eerst zelf een ‘eigen’ hond te nemen. Toen kwam Chef ons katten koninkrijk versterken. Dat was voor de poezen even wennen maar nu lopen ze gezellig mee als we de hond gaan uitlaten. Dat trekt wel is wat bekijks van de mensen uit de buurt. Daar loop je dan op straat met je hond los, drie katten en af en toe ook de buurkat. Toen een buurman vroeg of ik een hondentrainer was, reageerde ik verbaast en antwoorden met nee....maar misschien toch wel....ik heb wat onderzoek gedaan naar de verschillende opleidingen, en de rest is geschiedenis.Hallo! Mijn naam is Dianne van Kooten.


Ik ben opgegroeid in Almere en heb van jongs af aan honden gehad. De liefde voor dieren heeft mij doen besluiten om een opleiding dierenverzorging te volgen. Omdat ik niet wist welke vervolgopleiding ik wilde gaan doen ben ik gaan werken, zodoende kwam ik op een administratieve functie terecht, toch miste ik het om met honden bezig te zijn.

Toen mijn vriend en ik gingen samenwonen kwamen we er al snel achter dat het gemis groot was en besloten we een hond te nemen. Na lang onderzoek gedaan te hebben kwamen we erachter dat een Friese Stabij het best bij ons zou passen. Bijna een jaar later kwam onze lieve Jip! Een geweldige hond, maar wel eentje met een gebruiksaanwijzing. Ik genoot er zo van om met honden bezig te zijn waardoor ik tot het besef kwam dat ik met honden moest gaan werken. Mijn droom is ook altijd geweest om honden te trainen, dus ben ik op zoek gegaan naar een opleiding die bij mij past en zo bij Quiebus uitgekomen. Ik krijg er ontzettend veel energie van en ben blij dat ik toch mijn droom achterna ben gegaan! Ik kijk uit naar de stage periode en echt aan de slag te gaan.62 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven