Zoeken

2020!

Jeetje wat hebben wij een bewogen en bijzonder jaar gehad!

We hebben met heel veel plezier heel veel honden en hun eigenaren mogen coachen, adviseren, trainen en motiveren naar ieders individuele doel(en).

We hebben veel gelachen en af en toe ook een traan gelaten. De hondenschool is nog nooit zo druk geweest, en wij zijn al onze klanten ontzettend dankbaar voor het vertrouwen dat ze in ons hebben gelegd.

Daarnaast heeft Doris een prachtige zoon gekregen, ben ik verhuisd naar Drenthe en is Romy onze rots in de branding geweest en heeft alle gaten weten op te vangen zodat de hondenschool op volle toeren kon blijven door draaien.


Mijn verhuizing naar Drenthe heeft nieuwe ideeën en ontwikkelingen met zich mee gebracht.

Vanaf het nieuwe jaar gaan er een aantal veranderingen plaatsvinden. De meest zichtbare daarvan is dat Quiebus Hondenschool Almere gaan vallen onder De Paradijshoeve.

De Paradijshoeve is mijn nieuwe bedrijf waar een aantal activiteiten onder gaan vallen, de hondenschool is daar een van. Meer informatie over De Paradijshoeve kunt u vinden op www.deparadijshoeve.nl (deze pagina zal voor het einde van de maand in de lucht zijn).

Quiebus Hondenschool Almere zal vanaf heden Quiebus Hondenschool De Paradijshoeve zijn en krijgt een nieuw logo, deze kunt u onder aan de Blog vinden en zal binnenkort ook op de website zichtbaar zijn.

Uiteraard blijven wij aangesloten bij Kynologisch Centrum Quiebus.


Romy, Doris en ik hebben ook veel gesproken over de lessen, zowel over de inhoud als het aanbod.

In 2020 gaan we meer workshops geven denk hierbij aan workshops die specifiek gericht zijn op bepaalde oefeningen (wandelen zonder te trekken, focus houden, hier komen), maar ook workshops in hersenwerk, zelf speelgoed maken en behendigheid.

En we gaan in de kindervakanties Hond & Kind Fun lessen weer oppakken.

Meer informatie over data en tijden kunt u op onze website vinden onder het kopje Cursus Aanbod.


Ook hebben we een aantal gast sprekers uitgenodigd.

Bevestigd hebben wij Lotte Botter, en hier zijn we ontzettend blij mee! Lotte is voedingsdeskundige voor mens en dier en komt in maart naar de hondenschool om een lezing te geven over hondenvoeding en hoe een ieder een verantwoorde keuze kan maken in de voeding die we onze hond geven. Meer informatie over deze lezing volgen snel. Wilt u meer weten over Lotte Botter dan kunt u haar pagina bezoeken www.lotteslogica.nl .


Wij zijn op de hondenschool erg fan van een aantal producten, harnassen, buikbanden en uitrekbare riemen (niet te verwarren met flexilijnen). Nu krijgen wij veelal te horen dat klanten niet altijd weten of ze deze prettig vinden. Het beste is dan om deze gewoon eens een keertje uit te proberen. Dat kan nu! met onze uitprobeer service, hierbij kunt u een product een week thuis uitproberen en daarna een geïnformeerde keuze maken of u deze wilt aanschaffen of niet. Deze service is geheel kosteloos, mocht het product schade of kapot gaan tijdens de leen periode dan is dat volledig op verantwoording van Quiebus Hondenschool Almere. Het enige wat wij vragen is een borg mocht iemand vergeten het product terug te brengen.

Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij een van de instructeurs of via het contactformulier.


Tenslotte zijn wij erg blij met de komst van 2 nieuwe stagiaires, Tanja en Willeke. Binnenkorst gaan zij zich aan iedereen voorstellen in onze Blog!


Team Quiebus Hondenschool De Paradijshoeve wenst jullie allemaal een fantastisch jaar toe.93 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven